کارشناس تغذیه بیمارستان زینبیه خورموج:استفاده از محلول‌های گاواژ جهت پیشگیری از سوءتغذیه در بیماران بستری در بخش‌های مراقبت ویژه و کرونا ضروری است

30 شهريور 1400

کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی بیمارستان زینبیه گفت: تغذیه مناسب ازجمله راههای مهم حفظ سلامتی است که از این طریق می‌توان بسیاری از بیماری را مهار نمود یا مانع از بروز آن شد، برای مقابله با بیماری کووید19 بهترین شیوه ارتقاء و تقویت وضعیت سیستم ایمنی بدن و تأمین میزان موردنیاز به مایعات، الکترولیت‌ها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی‌ها است.
سکینه قاسمی صداقت در خصوص مشکلات تغذیه‌ای که برای بیماران بستری در بخش‌های مراقبت‌های ویژه(ICU) و  کووید 19 (ICU کرونا ) بوجود می‌آید اظهار داشت: یکی از مشکلات بیماران بستری در این بخش‌ها سوء‌تغذیه است که در روند بهبودی آنان تأثیر می‌گذارد.
قاسمی بیان کرد: حمایت‌های تغذیه‌ای مناسب در این بیماران علی‌الخصوص بیماران درگیر به کووید 19 که به علت کاهش اشتها و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن با وضعیت‌های جدی مواجه‌اند حائز اهمیت فراوان است.   
وی در این خصوص اظهار کرد: حمایت‌های تغذیه‌ای در این بیماران با استفاده از محلول‌های گاواژ تجاری استاندارد و پرپروتئین انجام می‌شود و با توجه به این‌که این محلول‌های گاواژ حاوی انرژی، مواد مغذی و ویتامین‌های موردنیاز این بیماران است می‌تواند در روند بهبودشان کمک کند که این فرآیند با توجه به شرایط بیماری تحت نظر پزشک و کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی صورت می‌گیرد.
کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی بیمارستان زینیه تأکید کرد :کارشناسان تغذیه و رژیم‌درمانی پس از دریافت مشاوره تغذیه توسط پزشک،ارزیابی تخصصی تغذیه را برای بیماران انجام می‌دهند.



انتهای پیام/ه.ح 4050

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 


کلمات کلیدی:
کارشناس.تغذیه     بیمارستان.زینبیه.خورموج     سوء.تغذیه     مراقبت     های.ویژه     بیماران.کرونایی    

تاریخ بروز رسانی:   30 شهريور 1400

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >